Tudorel Toader continuă războiul cu PSD. Ce lider PSD i-a dat mesaj să-i reproşeze că nu a dat OUG pe amnistie şi graţiere în 2019

Tudorel Toader continuă războiul cu PSD. Ce lider PSD i-a dat mesaj să-i reproşeze că nu a dat OUG pe amnistie şi graţiere în 2019

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei. FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Tudorel Toader, fost ministrul al Justiţiei, a dezvăluit luni, într-o postare pe pagina personală de Facebook, faptul că social-democratul Marian Oprişan i-a reproşat, printr-un mesaj telefonic, în aprilie 2019, faptul că nu a promovat OUG pentru graţiere şi amnistie şi nici OUG pentru modificarea Codului penal. Oprişan l-a rugat să nu se supere că va cere revocarea sa din funcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul pe care Marian Oprişan i l-a trimis lui Tudorel Toader în aprilie 2019:

„Domnule ministru, vă rog să nu vă supăraţi, vreau să ştiţi de la mine. Astăzi avem CEX şi voi cere revocarea dvs din funcţie. Nu aţi promovat OUG pentru graţiere şi amnistie, nu aţi promovat OUG pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală. Aşa nu mai putem continua".

După dezvăluirea mesajului, fostul ministru al Justiţiei a conchis: „ A procedat întocmai!”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările