Teodorovici: Liviu Dragnea a fost al nostru, cu bune şi cu rele. Un copil care îţi greşeşte îl dai afară din familie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a declarat marţi la Craiova că deşi personal nu a avut o relaţia bună cu Liviu Dragnea, acesta „a fost al nostru, cu bune şi cu rele”, adăugând că un „copil care îţi greşeşte în casă (...) îl dai afară din familie? Nu, îl chemi îl înveţi”.

„Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie. (…)  A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îţi greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greşească. Aşa şi cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus”, a declarat Eugen Teodorovici ieri la Craiova, citat de Euroactiv.

Acesta a vorbit apoi şi despre Claudiu Manda, ales recent europarlamentar PSD în urma alegerilor din mai, spunând că plecarea acestuia va reprezenta o „pierdere pentru România”.

„Claudiu Manda este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuşi este un câştig pentru noi ca ţară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulţi vor fi uimiţi de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge şi de a spune despre România".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite