Soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit. Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marţi, potrivit unor surse din Ministerul de Interne. Cauzele morţii rămân încă necunoscute. Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

UPDATE Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul soţului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan. Conform unor surse, cadavrul nu prezintă urme de violenţă. Concret, este vorba despre o sesizare directă, făcută marţi de vecinii din blocul respectiv, care au anunţat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. 

UPDATE: Potrivit corespondenţilor „Adevărul”, Corneliu Dan a fost găsit decedat în locuinţa sa din Videle. Un echipaj de poliţişti şi câţiva vecini au intrat în casă şi l-au găsit mort pe bărbat. Cauza morţii ar fi un infarct.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit marţi, potrivit unor surse politice. Cauzele decesului nu sunt încă publice.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite