Sorin Oprescu: „USL n-are faţă de ananghie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu:„ Nu îmi trece prin cap să candidez pentru prezidenţiale”                      FOTO: Adevărul
Sorin Oprescu:„ Nu îmi trece prin cap să candidez pentru prezidenţiale”                      FOTO: Adevărul

Primarul Capitalei Sorin Oprescu crede că USL nu are nevoie de sprijinul său pentru alegerile prezidenţiale din 2014, întrucât starea lor actuală este foarte bună, motiv pentru care spune că USL nu are ”faţă de ananghie”. Acesta a infirmat, de asemenea, zvonurile privind candidatura sa pentru şefia statului, chiar dacă rezultatele sondajelor îi sunt favorabile.

„USL-ul n-are faţă de ananghie. Sunt oameni normali la cap. Ştiţi cum se face jocul sondajelor. Nu pot să vă păcălească chiar aşa. Azi eşti sus, mâine eşti cârpă de şters pantofii. Acum, în acest moment, nu îmi trece prin cap să particip”, a susţinut Oprescu la Digi24.

Primarul Bucureştiului a susţinut că relaţiile sale cu liderul PNL, Crin Antonescu, dar şi cele cu actualul premier Victor Ponta ”nu sunt reci”, întrucât aceştia s-au susţinut reciproc în rânduri repetate.

„Relaţiile cu Crin Antonescu nu sunt reci, că nu au fost calde niciodată. Eu l-am respectat şi îl respect, am aceeaşi simpatie şi aceeaşi prietenie. Eu nu-l uit pe Crin Antonescu când a venit la înfruntarea cu Blaga şi a stat în primul rând acolo. Eu nu-l uit pe Ponta când a venit şi s-a aşezat acolo. Ei şi-au luat scuipaţii de la partid fiecare. Şi cred că nici Crin nu uită că, cu mâinile în buzunar, la propriu, fără să mă invite nimeni, eu m-am dus în spate la Piaţa Dorobanţi unde se întâlneau liberalii să îl susţin pentru Senat”, a explicat edilul.

Sorin Oprescu şi-a arătat, de asemenea, mândria privind rezultatele sondajului IMAS de anul trecut, care îl clasau ca principal favorit pentru şefia statului, dar că preferă să se ocupe, momentan, de problemele bucureştenilor.

„Mă stimulează să pot face mai mult. Am o singură frică, să nu îi dezamăgesc pe oamenii ăştia. Aşteaptă de 18 ani să se întâmple ceva în oraşul lor. Şi iubesc şi eu oraşul tot ca ei. În acest moment acest lucru nu îmi trece prin cap. Sunt calat pe ce am de făcut anul ăsta. Să văd cum fac fără bani. Astea sunt grijile mele în acest moment, ” a susţinut Oprescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite