Silviu Prigoană a demisionat din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Prigoană FOTO: Mediafax
Silviu Prigoană FOTO: Mediafax

Silviu Prigoană a anunţat, luni, ca demisionează din PDL şi va activa în continuare ca deputat independent. Silviu Prigoana a fost candidatul PDL în cursa pentru Primaria Generală a Capitalei, unde a obţinut 16,47% din voturi.

Deputatul Silviu Prigoană şi-a depus demisia din grupul PDL, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. El a precizat că va activa din 10 septembrie ca parlamentar independent.

Demisia lui Prigoană din grupul PDL urmează să fie prezentată în plenul Camerei Deputaţilor, informează Mediafax.

Anunţul lui Silviu Prigoană vine la puţin timp după ce fiul său Honorius a declarat că s-a înscris în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti. Honorius Prigoana a candidat din partea PDL, la începutul anului 2010, pentru postul de deputat rămas vacant după plecarea lui Bogdan Olteanu la BNR.

Prima reacţie

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, astăzi, că demisia lui Silviu Prigoană din PDL este „gestul personal" al acestuia, pe care nu l-a comunicat conducerii PDL şi a arătat că orice plecare este o pierdere, dar la sfârşitul de legislatură nu este foarte important.

„E gestul personal pe care-l face. Nu l-a comunicat înainte. E sfârşit de mandat, fiecare încearcă să-şi găsească un loc, probabil, sub soare. Soarele nostru nu-i mai place", a precizat Toader pentru adevarul.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite