Sesiunea extraordinară în Parlament, luni şi marţi. Aleşii vor dezbate Codul penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat miercuri că acest for legislativ va fi convocat în sesiune extraordinară săptămâna viitoare, luni şi marţi, pentru a dezbate proiectul legislativ privind aplicarea Codului de procedură penală.

„Am convenit cu liderii gruprurilor parlamentare că preşedntele Comisiei juridice va continua să discute pe poiectul de lege de aplicare a Legii 135 încercând să găsească un consens în cadrul grupruilor politice parlamentare. Convocăm şedinţă extraordinară luni şi marţi, fără declaraţii politce, doar pentru acest proiect de lege“, a spus Zgonea.

El a precizat că luni la ora 13.30 va fi convocvat Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, în plen, că va convoca sesiunea extraordinară a Camerei, după ce deputaţii nu au reuşit să se pună de acord asupra articolelor proiectului de lege privind punerea în aplicare a noului Cod de procedură penală.

"Cred că altă soluţie nu este decât să convoc sesiune extraordinară. Cei care aţi votat împotrivă nu vă bucuraţi, pentru că aţi votat împotriva MCV", a spus Zgonea,citat de Mediafac

Acest proiect de lege este ultimul din pachetul de reformă penală şi pregăteşte punerea în aplicare noului Cod de procedură penală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite