Rovana Plumb: Ponta a arătat, joi, că are stofă de premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb, consideră că discursul susţinut, joi, de liderul USL Victor Ponta, în şedinţa reunită a celor două Camere, este dovada că Opoziţia are o propunere de premier în persoana şefului PSD.

"Discursul lui Victor Ponta este un pas către viitor, către revenirea la normalitate, atunci când actuala putere, cu toţi reprezentanţii ei de seamă, va deveni istorie. Toţi ştim că va veni un moment când Traian Băsescu şi sistemul impus de PDL nu vor mai fi. Acest moment se apropie vertiginos, iar USL trebuie să demonstreze că este o alternativă pentru putere la toate nivelurile", a explicat europarlamentarul PSD, într-un comunicat transmis, sâmbătă, agenţiilor de presă.

Rovana Plumb a mai spus că "USL merge înainte puternică, unită şi determinată să câştige alegerile locale şi parlamentare".

În urma discursului preşedintelui PSD, liderul liberal al Uniunii, Crin Antonescu, a cerut colegilor din PSD şi PC "să nu uite nicio secundă" că lupta USL este împotriva regimului Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite