Rareş Bogdan, atac fără precedent la adresa Avocatului Poporului: Această nenorocită ordinară a blocat tăierea pensiilor speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PNL Rares Bogdan a avut un atac fără precedent la adresa Avocatului Poporului Renate Weber, pe care o consideră vinovată pentru blocarea legii prin care s-ar fi tăiat pensiile speciale.

„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influenţa împotriva Statului Roman, numita de Dragnea şi Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE,  prin sesizarea făcută la o Ccr in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloşiilor!!!!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook. 

Acesta nu este primul atac al lui Rareş Bogdan la adresa lui Renate Weber. În luna mai a acestui an, după de CCR a decis că amenzile pentru nerespectarea stării de urgenţă sunt neconstituţionale, prim-vicepreşedintele PNL a spus despre Avocatul Poporului că este „sora domnului Spartacus din Ferentari”, interlopul rom care s-a bătut cu forţele de ordine după ce a ignora regulile impuse în starea de urgenţă.

„Sora domnului Spartacus din Ferentari, verişoara domnului Spartacus din Ferentari şi-a bătut joc. Eu nu pot să îi zic acestei inse doamnă”, afirma Rareş Bogdan la România TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite