Raeţchi, despre alegerea lui Tudy ca viceprimar: Un lider devenit ridicol în căutarea plăcerilor solitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi îi cere copreşedintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu să îl retragă pe Tudor Ionescu (Tudy) - fostul iubit al Oanei Zăvoranu-  din postul de viceprimar al Capitalei, în caz contrar Tăriceanu, împreuncă cu PSD, îi va obliga pe bucureşteni să accepte ”un lider devenit ridicol în căutarea plăcerilor solitare”.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi crede că propunerea ALDE, susţinută de PSD, ca Tudor Ionescu să fie unul dintre viceprimarii Capitalei este una ruşinoasă, liberalul solicitându-i lui Călin Popescu-Tăriceanu să-l retragă pe Ionescu din funcţia de viceprimar.

„Numirea lui Tudor Ionescu, alias Tudy, cunoscut pentru viaţa sa mondenă activă şi scandaluri sexuale, în funcţia de viceprimar al Bucureştiului este o ruşine pentru Capitala României. Un personaj care şi-a asumat apariţii pornografice mondene nu poate păstori muzeele sau parcurile bucureştene. Ar fi amuzant dacă, de exemplu, Tăriceanu l-ar fi numit pe Tudy în funcţia de vicepreşedinte al partidului pe care îl conduce, dar Primăria Capitalei nu este proprietatea privată a ALDE. Nu ştiu cum Tăriceanu a putut susţine o asemenea numire şi împreună cu PSD, i-a umilit pe bucureşteni, obligându-i să accepte un lider devenit ridicol în căutarea plăcerilor solitare”, crede deputatul PNL.

Ovidiu Raeţchi susţine că Ionescu nu are calităţile necesare pentru pentru postul de viceprimar.  “Sunt convins că ALDE are criterii mai înalte de promovare decât expunerea zvăpăiată a propriei nudităţi. De aceea, îl solicit lui Tăriceanu să revină asupra deciziei luate şi să îl retragă pe acesta din funcţia de viceprimar al Capitalei”.

Aurelian Bădulescu de la grupul PSD-UNPR şi Tudor Ionescu de la ALDE, au fost aleşi, joi, viceprimari ai Capitalei cu câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

În total, în CGMB au fost 47 de voturi exprimate, iar Cătălin Deaconescu (PNL) şi Lucian Iliescu (PMP) au avut câte 9 voturi „pentru” şi câte 38 „împotrivă„.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidaţi pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, în prezent ocupaţia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL şi a făcut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Buşoi.

Presa a relatat că Tudor Ionescu ar fi dorit să candideze şi la alegerile locale din 2012, dar scandalul în care a fost implicat în perioada în care era iubitul Oanei Zăvoranu i-a afectat cariera politică. În 2011, Tudor Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor după apariţia unei înregistrări video compromiţătoare. În 2015 el a reapărut în spaţiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alături de câinele său, Skip.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite