PSD a anunţat că va avea un candidat comun cu ALDE la prezidenţiale. Dragnea nu neagă o posibilă candidatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragnea nu neagă o posibilă candidatură la prezidenţiale FOTO Arhivă
Dragnea nu neagă o posibilă candidatură la prezidenţiale FOTO Arhivă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă la Ialomiţa că în urma discuţiilor cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a decis ca cele două partide să vină cu un candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Dragnea a zis doar că „sigur nu va candida la europarlamentare”. Totodată, acesta a mai explicat că va oferi detalii concrete despre prezidenţiale abia după europarlamentare.


„Nu vorbesc despre candidatura la prezidenţiale cu nimeni, niciunde, nicicând. După europarlamentare discutăm. (...) S-a întâmplat că nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta absolut deloc, am convenit cu domnul Tăriceanu ca după alegerile europarlamentare împreună să prezentăm un candidat comun, care să fie susţinut de alianţă", a adăugat liderul social-democraţilor, citat de Agerpres.

Întrebată luni dacă PSD are un candidat la alegerile prezidenţiale, Olguţa Vasilescu a explicat că şeful partidului pleacă cu „prima şansă”.

„Bineînţeles că pleacă cu prima şansă Liviu Dragnea pentru că este preşedintele partidului şi din totdeauna în PSD candidatul la prezidenţiale a fost preşedinte al partidului”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite