Probleme în Guvern. Ludovic Orban a cerut verificări în cazul ministrului Cîţu

Probleme în Guvern. Ludovic Orban a cerut verificări în cazul ministrului Cîţu

Florin Cîţu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Virgil Guran, consilier al premierului pe probleme de ordine publică, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că a vorbit cu Orban şi acesta i-a spus că a dispus verificarea acuzaţiilor care i se aduc ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Cîţu a fost acuzat că ar fi desfiinţat un departament din minister care trebuia să se judece cu părinţii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Da (n.r. - am discutat cu Ludovic Orban). Am verificat la cabinetul premierului, nu au ajuns aceste documente, probabil să fie pe circuit, poate e mai greoi. Deci premierul nu cunoaşte situaţia. Trebuie să se informeze. A fost reacţia normala, că va verifica să vadă ce se va întâmplă. Orice trebuie verificat, lămurit, daca este real sau nu”, a declarat Virgil Guran, întrebat dacă a fost discutată situaţia lui Florin Cîţu, potrivit stiripesurse.ro 
 
Consilierul lui Orban a precizat că în urma verificărilor se va veni şi cu o concluzie clară. „Noi avem aceasta politică foarte clară, să verificam si o sa va prezentam concluzia”, a completat Guran. 
 
Liberalul a susţinit că a vorbit cu Florin Cîţu, care i-a spus că în continuare există Direcţia Juridică din minister şi că dosarul tatălui său nu i-a parvenit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: