Ponta a anunţat că o va da în judecată pe Dăncilă: Îmi pare rău, dar e singura soluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Victor Ponta, liderul Pro România, a anunţat sâmbătă la Suceava că partidul îi va da în judecată pe toţi cei care vor semna înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, care, potrivit lui Ponta, este „cea mai anti-liberală măsură luată de actuala guvernare”.

„Îmi pare rău că trebuie să îi fac plângere penală doamnei Dăncilă”, a declarat Victor Ponta, citat de Libertatea.

Liderul Pro România a explicat că aceasta este singura soluţie pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestei horărâri de Guvern, subliniind că ţara noastră riscă să „rămânem fără ce ne-a mai rămas din economia românească”. De asemenea, Ponta a mai menţionat că după alegerile prezidenţiale România va intra într-o criză economică.

„Îmi doresc să n-am dreptate, dar toţi ştiţi că am dreptate. O să vină după alegerile prezidenţiale, cum a venit şi în 2009, o să vină decontul, vine nota de plată. (...) N-avem buget, dar dau bani la toată lumea. Ne împrumutăm mai scump decât Grecia. Va veni o perioadă de criză bugetară şi economică. În această criză ne-a băgat Dăncilă cu Vâlcov, cu Teodorovici, dar nu o să ne scoată nici Ludovic Orban, nici cei de la USR”, a mai precizat Ponta.

Liderul Pro România a explicat efectele Fondului Suveran şi într-o postare pe Facebook, menţionând că „PRO Romania nu va asista pasiv la CEL MAI MARE JAF DIN ISTORIA ROMANIEI / dincolo de actiunile politice vom pregati actiunile civile pentru suspendarea Hotararii de Guvern si actiunile penale impotriva tuturor celor care vor semna aceasta Hotarare ! Trebuie sa aparam avutia nationala – suntem in ceasul al 12- lea ! Vom actiona !”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite