Portretul traseistului la tinereţe: Cici de la Sistem - patru partide, în patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cirpian Rogojan, fost membru al trupei Sistem, a intrat în Parlament pe listele PDL, de unde şi-a dat demisia pentru a-l urma pe Traian Băsescu în PMP, partid pe care l-a părăsit, ulterior, pentru a se înscrie în UNPR. Cici de la Sistem anunţă astăzi că a fost primit în rândurile PNL.

„Astăzi mi-am depus adeziunea la PNL Baia Mare. Deocamdată nu ocup nicio funcţie în PNL. Sunt în Baia Mare şi în Maramureş până pe data de 5 iunie. Am avut astăzi o întâlnire cu conducerea PNL Maramureş. Nu am cerut nicio funcţie. Doresc să muncesc. Este un colectiv tânăr pe care îl cunosc foarte bine şi voi lăsa rezultatele să vorbescă şi să decidă pentru viitor ce poziţie voi avea în PNL'“, a anunţat Ciprian Rogojan, pentru Mediafax.

Rogojan spune că votul pentru numirea Irinei Radu în funcţia de şef al TVR a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să se înscrie în PNL. „Era un vot politic şi eu am considerat că programul doamnei Radu şi echipa dânsei nu poate face ceva în ideea rezolvării problemelor cu care se confruntă postul naţional de televiziune. Eu m-a ridicat şi am părăsit sala alături de membri PNL, fără să am nicio discuţie cu ei înainte şi acela a fost primul semn pentru mine că ar trebui să mă alătur PNL'“, a explicat Rogojan.

După ce a fost 12 ani a fost unul dintre percuţioniştii trupei Sistem, Ciprian Mihai Rogojan (Cici) a intrat în PDL, în 2012, şi a ajuns în Senat, pe buletinele de vot din Colegiul 1 Senat Baia Mare. Cici de la Sistem a devenit astfel, la 35 de ani, senatorul Ciprian Mihai Rogojan.

Ulterior, Rogojan a ales să-i urmeze pe fostul preşedinte şi pe Elena Udrea în PMP, partid desprins din PDL ca urmare a câştigării preşedinţiei partidului de către Vasile Blaga în detrimentul Elenei Udrea. După ce PMP a arămas fără Elena Udrea, Rogojan s-a înscris în UNPR-ul condus de Gabriel Oprea pe vremea când partidul se afla la guvernare. La puţin timp de la plecarea lui Oprea, Rogojan anunţă că demisionează din UNPR pentru a se înscrie în PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite