Ponta: Băsescu e mort de frică, se roagă de Udrea să nu ajungă şi el la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta  a comentat miercuri declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la Elena Udrea şi a spus că fostul preşedinte se teme să nu ajungă după gratii, denunţat de Elena Udrea.

„Domnul Băsescu  e mort de frică. Aseară am văzut un Băsescu mort de frică, ce o să spună Udrea, să nu  ajungă şi el la închisoare. Repet, minte întotdeauna şi,  în plus, este mort de frică. Se duce şi acum să o asigure pe Udrea de tot sprijinul“, a comentat Ponta.

Traian Băsescu a declarat marţi, la postul de televiziune B1, că vorbeşte cu Elena Udrea şi că a vizitat-o inclusiv la domiciliu. De asemenea, fostul preşedinte a afirmat că speră încă în nevinovăţia Elenei Udrea.

„Am încredere în justiţie şi am încredere că Elena Udrea nu a furat. E ridicol să spui că această femeie a furat bani în Gala Bute. Elena Udrea a spus ce ştie şi ce crede. Nu minte. Categoric nu minte, dar se poate înşela, ca orice om“, a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi:

Elena Udrea, arestată. Curtea Supremă a decis ca fostul ministru să se întoarcă după gratii

Elena Udrea, arestată preventiv. Fostul ministru a ajuns din nou în Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce Curtea Supremă a admis cererea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a deputatului în dosarul „Gala Bute” în care este acuzat de nu mai puţin de şapte infracţiuni de corupţie, printre care şi trei fapte de luare de mită.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite