Ponta: Atacul lui Băsescu reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia

Ponta: Atacul lui Băsescu reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia

Victor Ponta

Atacul preşedintelui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia, a afirmat premierul Victor Ponta, la scurt timp după declaraţia preşedintelui Traian Băsescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atacul lui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat", a afirmat Ponta, pe Facebook.
 
Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, drept inadmisibilă presiunea făcută de reprezentantul companiei Lukoil şi a cerut Guvernului ca dacă mâine Lukoil nu reia producţia să fie pregătit să preia rafinăria de la Ploieşti.
 
El a susţinut că atitudinea părţii române faţă de Lukoil trebuie să fie „pe înţelesul ruşilor“, avertizând că această companie trebuie să se hotărască: ori respectă legile statului român şi rămâne aici, ori, „dacă vrea legile de la Moscova, se duce acolo“.
 
În acelaşi timp, preşedintele l-a acuzat pe judecătorul Horaţiu Dumbravă că „minte“ şi că îşi menţine integral declaraţia pe care a făcut-o atunci când a dat avizul de începere a urmării penale faţă de cinci foşti miniştri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările