PNL lansează săptămâna aceasta sondajul pe Bucureşti, care va testa inclusiv percepţia asupra miniştrilor lui Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
piata universitatii de sus  foto mediafax

PNL Bucureşti va lansa, la mijlocul acestei săptămâni, sondajul anunţat încă de luna trecută, prin care vor să afle părerea bucureştenilor despre activitatea liderilor partidului şi a parlamentarilor şi în care vor fi sondaţi şi miniştrii guvernului Cioloş, însă nu individual, ci ca o întrebare deschisă, potrivit liderului Cristian Buşoi.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, luni, că sondajul va fi lansat în această săptămână, cel mai probabil miercuri.

"Nu facem altceva decât să vedem o poză, o imagine, a situaţiei din Bucureşti, problemele bucureştenilor (...) şi câteva chestiuni legate de cum văd bucureştenii anumite subiecte legate de sănătate, administraţia publică", a spus liberalul.

El a precizat că va fi testată notorietatea şi percepţia asupra liderilor partidului, a parlamentarilor şi a celor care au anunţat că doresc să candideze în toamnă, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Dacian Cioloş, pentru că "în orice sondaj sunt testaţi toţi oamenii politici importanţi".

Chestionarul PNL va conţine şi două întrebări deschise, cu privire la miniştrii tehnocraţi, bucureştenii fiind chemaţi să spună care consideră că este cel mai bun şi cel mai slab ministru al Cabinetului.

"E o întrebare deschisă pe care o adresăm bucureştenilor, să ne indice cel mai bun şi cel mai slab ministru (...) Niciun ministru nu este sondat individual", a precizat Buşoi.

Liderul PNL Bucureşti nu a dorit să comenteze dacă acest sondaj va sta la baza unor eventuale discuţii privind intrarea în partid a unora dintre miniştrii tehnocraţi, afirmând că aceasta este o decizie a conducerii centrale a partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite