PDL a mai pierdut un membru în favoarea Mişcării Populare. Valerian Vreme a demisionat din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerian Vreme, fost ministru al comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiilor FOTO Arhiva Adevărul
Valerian Vreme, fost ministru al comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiilor FOTO Arhiva Adevărul

Fostul ministru Valerian Vreme a demisionat din PDL pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, noua formaţiune susţinută de Traian Băsescu, precizând că este o construcţie politică deschisă către societatea civilă, spre oamenii şcolii şi mediul de afaceri.


„Inţiatorii Mişcării Populare au ambiţia de a forma un altfel de partid, unul având o imagine nepătată faţă de cele constituite în România post decembristă, o formaţiune politică conectată la problemele reale, libertăţile, prosperitatea cetăţenilor, la reformele necesare pentru atingerea acestor obiective, dar şi pentru conturarea unei imagini pozitive a României în lumea democratică“, şi-a argumentat decizia Valerian Vreme, cel ce va fi şi preşedintele interimar al filialei judeţene a PMP, pentru Agerpress.

Valerian Vreme speră că acest partid va reuşi să câştige încrederea electoratului. „Mişcarea Populară este o construcţie politică deschisă către societatea civilă, spre oamenii şcolii şi mediul de afaceri. În primul rând către acest electorat îmi îndrept speranţa şi încredere că va fi alături de Mişcarea Populară în efortul de a schimba România“, a mai adăugat proaspătul membru al Mişcării Populare.

Deputatului i-au fost alături la semnarea adeziunii, la Bacău, Eugen Tomac, preşedinte PMP, Teodor Baconschi, vicepreşedinte, şi fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, liderul organizaţiei de femei pe plan naţional a PMP.

La rândul lor, Eugen Tomac, preşedintele interimar al PMP, Teodor Baconschi şi Adrian Papahagi au părăsit partidul condus de Vasile Blaga pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, formaţiune care se bucură de sprijinul preşedintelui Traian Băsescu.

Materiale pe aceeaşi temă:

Teodor Baconschi a demisionat din PDL

Adrian Papahagi a anunţat pe Facebook că a demisionat din PDL: „Păstrez aceeaşi prietenie lui Emil Boc. Singurul lider legitim este Traian Băsescu“

Cătălin Predoiu s-a înscris în PDL, Papahagi a plecat la Mişcarea Populară

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite