Nicuşor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi plăcut să demontez minciunile din campania asta. Aş întreba-o dacă se simte responsabilă pentru 10 august

Nicuşor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi plăcut să demontez minciunile din campania asta. Aş întreba-o dacă se simte responsabilă pentru 10 august

Nicuşor Dan, candidatul PNL şi USR-PLUS pentru Capitală.  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Nicuşor Dan, candidat al PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Generală, a precizat ce ar fi vrut să o întrebe pe Gabriela Firea dacă ar fi avut loc o dezbatere faţă în faţă cu aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

„I-aş spune multe lucruri, i-aş face lista eşecurilor: în trafic, nu a reparat o linie de tramvai, nu a făcut locuri de parcare, Pasajul Ciurel.  poi, eşecul pe poluare, eşecul pe clădirile cu risc seismic. A minţit când a spus că a pus în siguranţă mii de clădiri. Vedem falimentul economic al  Capitalei. Cum poţi să nu atragi fonduri europene. Mi-ar fi plăcut să demontez toate minciunile din campania asta”, a declarat Nicuşor Dan, fiind întrebat ce întrebare i-ar fi pus lui Firea dacă ar fi avut o dezbatere faţă în faţă. 
 
Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS a menţionat şi mai multe proiecte neîncepute sau nefinalizate: „A spus că a făcut Spitalul Metropolitan când ea nu are nici studiu de fezabilitate.  Aş întreb-o ce e cu Petre Roman, cu Mitică Dragomir, dacă se simte responsabilă de 10 august”.
 
Nu în ultimul rând, a menţionat că Firea a fost „la mitingul împotriva Justiţiei a fost cot la cot cu Liviu Dragnea”. 
 
Citeşte şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările