Motivul candidaturii Elenei Udrea pentru şefia PDL: „Reducerea distanţei dintre baza partidului şi conducerea centrală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea Foto Arhiva Adevărul
Elena Udrea Foto Arhiva Adevărul

Elena Udrea a scris miercuri pe blogul personal că unul dintre motivele pentru care candidează la şefia PDL şi totodată una dintre priorităţi este reducerea distanţei dintre dintre baza partidului şi conducerea centrală.

„A reduce distanţa dintre baza partidului şi conducerea centrală reprezintă una dintre priorităţile mele şi un motiv pentru care candidez la preşedinţia PDL. Cred că activiştii partidului reprezintă adevăratul motor al PDL şi aceştia ar trebui mai mult ascultaţi şi, mai important, implicaţi în luarea deciziilor partidului“, a precizat Udrea.

În context, democrat-liberala a propus ca la Convenţia PDL din delegaţi să facă parte şi aleşii locali ai partidului, deoarece în opinia ei aceştia sunt oamenii care ,,au munci şi au câştigat voturi pentru PDL”.
,,Iată de ce propun ca, la Convenţia Naţională din 23 martie, pe lânga cei prevăzuţi în Statut, din delegaţii să facă parte primarii şi preşedintii de consilii judeţene, viceprimarii, vicepreşedinţii şi, în completare, consilierii locali şi judeţeni. Aceştia sunt oamenii care au muncit şi au câstigat voturi pentru partid şi este absolut firesc ca o decizie atât de importantă, drumul pe care urmează să meargă PDL, să le aparţină. Ei sunt cei reprezentativi şi lor ar trebui sa li se ofere posibilitatea de a se exprima prin vot”, a afirmat Udrea. 

Ea a mai spus că această propunere are avantajul de a reduce riscul ,,aranjamentelor” care se pot face pentru listele de delegaţi pentru fiecare judeţ în parte. ,,Daca se respectă criteriul pe care-l propun, un preşedinte de organizaţie judeţeană nu va putea pune pe oricine doreşte el pe listă, rude sau apropiaţi din afară sau din interiorul partidului doar pentru a face un joc în favoarea unuia sau altuia dintre candidaţi”, a explicat democrat-liberala.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite