Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a salutat onorul militarilor întorşi din Afganistan de pe telefon

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a salutat onorul militarilor întorşi din Afganistan de pe telefon

FOTO bistriteanul.ro

Ministrul apărării, Gabriel Leş, a fost surprins la Bistriţa că îşi verifica telefonul în momentul în care militarii întorşi din Afganistan îi dădeau onorul, potrivit bistriţeanul.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul a fost prezent sâmbătă la Bistriţa cu ocazia ceremoniei de întoarcere din Afganistan a militarilor din Batalionul 812 Infranterie „Şoimii Carpaţilor”.

În timp ce aceştia din urmă îi dădeau ministrului onorul, Gabriel Leş a fost surprins că avea atenţia îndreptată stric către telefonul personal.

Aflat la al doilea mandat de ministru al Apărării, Gabriel Leş nu a făcut seviciul militar.

Cei peste 400 de militari s-au aflat în misiune în Afganistan în perioada august 2018 – februarie 2019 şi au executat, în cooperare cu forţele de coaliţie internaţionale şi Forţele Naţionale Afgane de Securitate şi Apărare, misiuni specifice de menţinere a păcii, de reconstrucţie post-conflict, asistenţă umanitară în sprijinul populaţiei afgane şi au menţinut dialogul cu autorităţile şi liderii locali, potrivit Digi24.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: