Mihai Tudose, petrecere de ziua lui cu doi lideri PSD. Cine se mai afla la masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negoiţă şi Stănescu, la petrecerea de ziua lui Mihai Tudose FOTO Facebook . Felix Rache
Negoiţă şi Stănescu, la petrecerea de ziua lui Mihai Tudose FOTO Facebook . Felix Rache

Fostul premier Mihai Tudose a dat o petrecere privată cu ocazia zilei sale de naştere, la care au participat, printre colegi de la Partidul Pro România, şi lideri PSD care s-au plasat în tabăra contestatarilor lui Liviu Dragnea.

Într-o fotografie postată pe Facebook de Felix Rache, consilierul pe probleme de comunicare al lui Tudose, în vremea în care era premier, apar strânşi în jurul aceleiaşi mese vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă şi preşedintele PSD Olt Paul Stănescu alături de lideri din Pro România. În aceeaşi imagine mai pot fi văzuţi Mihai Tudose (deputat Pro România), Victor Ponta (liderul Pro România), Ion Mocioalcă (secretarul general Pro România), Daniel Constantin (prim-vicepreşedintele Pro România), Titus Dobre (deputat Pro România), Marian Neacşu (şef al campaniei Pro România pentru europarlamentare, după ce a fost exclus din PSD),  Nicolae Bănicioiu (deputat Pro România) şi Emanuel Botnariu (fost senator PSD).

Imaginea a fost publicată pe Facebook de Felix Rache (care se ocupă de strategia de comunicare a Pro România) pe 6 martie, când Mihai Tudose a împlinit 52 de ani, şi este însoţită de mesajul „Între prieteni! La mulţi ani, Mihai Tudose!”. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, l-a criticat pe Liviu Dragnea în repetate rânduri, spunând despre acesta că a greşit „cu multe“ şi că partidul „nu stă într-un singur om“. Excluderea lui din partid a fost recomandată de liderul PSD Vrancea Marian Oprişan, dar propunerea nu a fost supusă la vot în CEx. 

Paul Stănescu s-a aflat printre cei 24 de lideri ai PSD care au semnat pentru demiterea lui Liviu Dragnea în septembrie 2018. Ulterior, el a fost înlăturat din fotoliul de ministru al Dezvoltării Regionale şi din postul de vicepremier şi criticat la vârful partidului pentru că a pus la îndoială mişcările politice ale lui Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite