Marcel Ciolacu salută remanierea din PSD: Este un semnal extrem de puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a comentat luni remanierea din PSD, despre care spune că este „binevenită”. Acesta a mai precizat că viitorii miniştri trebuie să respecte direcţia partidului şi a pledat pentru întinerirea partidului.

„O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniştri trebuie să respecte direcţia pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare şi candidaţii de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili şi de perspectivă”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta a explicat apoi că partidul ar trebui să aibă o regulă prin care preşedinţii de organizaţii să aibă maxim două mandate astfel încât tinerii să aibă şanse să urce la conducere.

„Sunt mai multe judeţe care au tineri competenţi şi bine pregătiţi profesional. Şi trebuie să ne uităm şi acolo. Aşa începe o reforma sănătoasă în interior şi nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toţi preşedinţii de organizaţii şi conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară şi reală în interiorul partidului”, a conchis Ciolacu.

Carmen Dan demisionează de la Ministerul Afacerilor Interne

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite