Mănescu: Scrisoarea lui Barroso e interpretată partizan în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Mănescu
Ramona Mănescu

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că scrisoarea trimisă Guvernului de preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, este interpretată partizan de către apropiaţii lui Traian Băsescu.

„Scrisoarea este interpretată ca o formă de validare a domnului Traian Băsescu, ceea ce nu este cazul. Preşedintele Comisiei Europene are un mesaj echilibrat adresat tuturor actorilor politici, şi domnului Traian Băsescu, preşedinte suspendat, şi PDL, şi reprezentanţilor USL ”, a precizat Mănescu, care, totodată, a anunţat că europarlamentarii USL vor iniţia o dezbatere în PE cu privire la situaţia politică din România.

Potrivit lui Mănescu, Barroso nu îi solicită lui Victor Ponta "absolut în nicio clipă să transmită listele electorale în forma dorită de domnul Traian Băsescu şi PDL, ci listele relevante".

În altă ordine de idei, Mănescu spune că, este foarte posibil, ca Barroso să nu fi fost informat de existenţa termenului transmiterii către Curte a listelor electorale şi, ca atare, răspunsul să nu fi fost cu adevărat la subiect şi foarte precis.

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a trimis o scrisoare Executivului de la Bucureşti în care îi cere să grăbească trimiterea listelor electorale către CCR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite