Liviu Pop: „Cer anticipat scuze pentru greşelile pe care le-am făcut, vă asigur că nu voi face nicio eroare“

Liviu Pop: „Cer anticipat scuze pentru greşelile pe care le-am făcut, vă asigur că nu voi face nicio eroare“

Liviu Pop FOTO gov.ro

Liviu Pop, ministrul Educaţiei, a explicat din nou, vineri, într-un interviu pentru Digi FM, diferenţa dintre greşeală şi eroare, după ce a fost criticat pentru că a spus că „greşelile se pot corecta, dar erorile nu”. La finalul emisiunii, el şi-a cerut scuze „anticipat” pentru greşelile pe care le-a făcut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţia mea este profesor de engleză, când i-am explicat din punct de vedere matematic, cum contribuie erorile de sistem, ce se întâmnplă cu eroarea, de asta îi spune marja de eroare, avem teoria erorilor în sondare”, a spus ministrul la Digi FM.

„A greşi e ceva personal, când faci o eroare pe sistem poate duce la dezastru, e o privire strict matematică. Am văzut, intenţionat urmăresc să văd reacţia, unii au căzut în capcană. Încet-încet vor vedea cei care privesc cuvintele din prisma sinonimelor”, a adăugat el.

La încheierea emisiunii, Liviu Pop a spus: „Cer anticipat scuze pentru greşelile pe care le-am făcut, vă asigur că nu voi face nicio eroare”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările