Lăzăroiu îl atacă pe Antonescu: ”Fuck off, kid!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, l-a atacat dur pe Crin Antonescu, pe pagina sa de Facebook, după declarațiile de ieri seară ale președintelui interimar, invitat la Realitatea TV.

Lăzăroiu sugerează, prin mesajele publicate în rețeaua de socializare Facebook, că Antonescu nu este stăpân pe propriile declarații:

"Antonescu delirează iarăși. A găsit explicația pentru sprijinul Germaniei și SUA pentru Băsescu. Cică mish-mash-uri sau așa ceva. El e pregătit să fie partener nu șeful unei colonii. Chipurile... Crin, de ce nu spui public ce mesaj ți-a dat Gordon. Vrei să rezum eu? "Fuck off, kid!" Când o să înțelegi că nu ai trecut o minimă evaluare privind stabilitatea mintală?", scrie Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidențial și ministru al Muncii adaugă: "Pucistul recunoaște că nu mai are decât un singur obiectiv inainte să spele putina. Să schimbe ministrul justiției și apoi PG și seful DNA.

Adică: am făcut-o de oaie, măcar să scăpăm de închisoare. Tu, în mod special, Crin, nu vei avea șansa să stai într-o închisoare. Tu trebuie să stai cu cei ca tine".

Fiecare comentariu al lui Lăzăroiu a primit, de la susținătorii săi, în jur de 200 de aprecieri.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite