UDMR nu susţine moţiunea de cenzură. Kelemen Hunor: Parlamentarii vor participa la dezbaterea moţiunii de cenzură, dar apoi vor părăsi sala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin / 17 ian 2018
FOTO Inquam Photos / George Călin / 17 ian 2018

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat miercuri dimineaţă că parlamentarii UDMR vor părăsi plenul în momentul în care se va vota moţiunea de cenzură.

Kelemen Hunor a punctat faptul că moţiunea conţine critici îndreptăţite la adresa Guvernului, dar nu este însoţită „de o viziune de viitor“, de un lider şi de un program de guvernare. 

„Am decis că vom participa la dezbateri, pentru că vom avea şi noi ceva de spus, iar în momentul votului vom părăsi sala. Nu vom fi în sală, vom fi absenţi la vot“, a anunţat liderul UDMR.

Kelemen Hunor, şi liderul PNL, Ludovic Orban, au purtat ieri discuţii privind o posibilă susţinere a moţiunii de cenzură de către parlamentarii UDMR.

În condiţiile în care UDMR nu va sprijini moţiunea de cenzură. Opoziţia nu mai aproape nicio şansă să strângă cele 233 de voturi pentru demiterea Guvernului Dăncilă. PNL, USR şi PMP au în jur de 150 de voturi, la care se adaugă câteva voturi de la minorităţi şi probabil cele ale partidului condus de Victor Ponta, Pro România, în cazul în care decid să voteze şi aleşii din această formaţiune. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite