Kelemen Hunor îi face de ruşine pe Cioloş şi Barna: Prima variantă a pactului spunea că nu contează ce spune CCR. Eu nu pot accepta acest lucru

Kelemen Hunor îi face de ruşine pe Cioloş şi Barna: Prima variantă a pactului spunea că nu contează ce spune CCR. Eu nu pot accepta acest lucru

Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, i-a criticat pe preşedinţii Alianţei USR-PLUS pentriu modul cum a fost redactat pactul privind susţinerea alegerilor anticipate în caz de cădere a Guvernului Dăncilă, fiind precizat faptul că Dacian Cioloş şi Dan Barna ar fi vrut să nu se ţină cont de deciziile CCR.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În primul rând au trimis prin e-mail un text în weekend. Apoi, ieri au zis că nu e bun textul, l-au mai schimbat. Acum trebuie să se hotărască şi ei, că am impresia că acolo există o oarecare nesiguranţă. Prima variantă spunea că nu contează ce spune Curtea Constituţională. Dacă noi ne înţelegem şi noi avem putere, trecem peste Curtea Constituţională. Eu nu pot accepta acest lucru“, a declarat Kelemen Hunor într-un interviu pentru Adevărul.  
 
Liderul UDMR a subliniat că PLUS şi USR ar trebui să înţeleagă mai bine ce înseamnă respectarea deciziilor CCR. 
 
„E vorba de o decizie din 2012. E corectă, trebuie respectă. Nu putem spune că în momentul în care suntem mulţi nu ţinem cont de decizia Curţii“, a completat Kelemen Hunor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: