Iordache, despre protestatarii de la mitingul PSD: Ar trebui să aflăm cine îi plăteşte. Am văzut că la anumite manifestări erau plicuri cu droguri pe jos

Iordache, despre protestatarii de la mitingul PSD: Ar trebui să aflăm cine îi plăteşte. Am văzut că la anumite manifestări erau plicuri cu droguri pe jos

Florin Iordache. FOTO Mediafax

Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei şi preşedinte al Comisiei pentru legile Justiţiei, a declarat, marţi, că este nevoie de implicarea mai multor instituţii publice care să ancheteze modul cum s-au derulat manifestanţii anti-PSD şi susţine că protestatarii au avut un comportament anormal.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Înclin să cred că aceste proteste şi aceşti oameni care adresează invective, care au un comportament anormal cred că ar trebui să se oprească. Faptul ca adresează injurii, faptul că îi jignesc prin comportament pe cei care merg la miting şi vor să asculte anumite discursuri. Este un comportament nedemn. Cred că mai corect si mai normal şi instituţional vorbind, cred că doamna Carmen are dreptate. Cred că ar trebui să aflăm dacă aceşti oameni sunt cumva plătiţi, cine îi plăteşte, de ce îi plăteşte. Cred că şi alte instituţii ar trebui să se implice nu numai ministerul de Interne. Am văzut un comportament anormal. Trebuie văzut ce îi mână la un astfel de comportament", a declarat Florin Iordache, la Parlament. 
 
Totodată, Iordache susţine că protestatarii ar fi fost „motivaţi” să participe şi că ar fi văzut „plicuri cu droguri pe jos". „Am văzut că la anumite manifestări erau plicuri cu droguri pe jos. Există suspiciunea că într-un fel sau altul au fost motivaţi. Acest comportament anormal creează suspiciunea dacă nu au fost plătiţi de cineva, înseamnă că au alte resorturi pentru astfel de comportament", a completat social-democratul. 
 
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marţi, la Oradea, că poliţia şi jandarmeria identifică persoane şi „vizualizează imaginile” pe care le deţin de la mitingurile PSD pentru sesizarea Parchetului. Ministrul de interne susţine la protestele anti-PSD s-a depăşit planul contravenţional şi s-a trecut în cel penal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările