Ionel Dancă: Dacă mă alegeţi pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL, voi intra în opoziţie cu conducerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dancă FOTO Captură video
Ionel Dancă FOTO Captură video

Deputatul Ionel Dancă a declarat în discursul său la Consiliul General al PNL privind candidatura sa pentru postul de vicepreşedinte al PNL, că îşi menţine candidatura „pentru a păstra vie încrederea şi speranţa” că în partid „binele va învinge”. El le-a transmis colegilor săi de partid că dacă va fi ales va intra în opoziţie cu conducerea PNL.

„Începând de astăzi candidez la această funcţie de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal pentru a păstra vie încrederea şi speranţa sutelor de mii de membri ai Partidului Naţional Liberal şi simpatizaţi ai Partidului Naţional Liberal care au fost alături de noi în această competiţie împreună cu Ludovic Orban. Vreau să păstrăm vie speranţa şi încrederea Partidului Naţional Liberal că şi în partidul nostru binele va învinge, mau devreme sau mai târziu”, a declarat Ionel Dancă. 

Deputatul spune că are o viziune diferită asupra unităţii, argumentând că unitatea nu trebuie să fie şi o unitate în gândire. 

„Vorbim despre unitatea partidului, dar eu cred că unitatea partidului nu trebuie să fie şi o unitate de gândire, aşa încât că spun, dragi colegi, deschis: dacă mă alegeţi pentru funcţia de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi intra în opoziţie cu conducerea Partidului Naţional Liberal, nu în afara Partidului Naţional Liberal, pentru că unitatea Partidului Naţional Liberal nu trebuie să însemne o unitate de gândire, monolit”, a declarat Ionel Dancă duminică în Consiliul Naţional al PNL în care se alege echipa de conducere a partidului”, a mai completat Dancă. 

Deputatul PNL şi susţinător al lui Ludovic Orban în cursa internă pentru şefia partidului, Ionel Dancă, a dat o lecţie în discursul său de la Congresul PNL, amintind de declaraţiile premierului Florin Cîţu, potrivit cărora, ar fi tranşat Congresul PNL. Liberalul s-a declarat „jignit” pentru că nu a fost „inclus” în „Echipa câştigătoare”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite