Iohannis taie elanul USR: Orban rămâne prima variantă pentru funcţia de premier

Iohannis taie elanul USR: Orban rămâne prima variantă pentru funcţia de premier

FOTO Facebook/Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a dezvăluit miercuri seară, într-o conferinţă de presă, că liderul PNL Ludovic Orban rămâna prima sa variantă de premier pentru un nou legislativ, chiar dacă USR va condiţiona intrarea la guvernare de numirea unui alt prim-ministru decât Orban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adevărul: Cătălin Drula, unul dintre liderii USR, a spus azi că premierul Ludovic Orban a picat testul onestităţii şi al loialităţii, după ce a acuzat USR că a votat cu Florin Iordache. Prin urmare, USR nu e dispus să facă parte dintr-un viitor guvern condus de actualul premier. Întrebarea: Domnule preşedinte, dacă USR va condiţiona intrarea la guvernare de numirea altui premier decât Ludovic Orban, ce veţi face: veţi nominaliza o altă persoana ca prim-ministru?
 
Klaus Iohannis: Nu comentez spusele unor politicieni, ştiţi foarte bine. Toată această poveste se încadreasă în poveştile de campanie.
 
Dar Ludovic Orban rămâne prima variantă pentru dvs?
 
Da.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările