Iohannis, despre întâlnirea cu Trump: Este extrem de importantă şi, pe bună dreptate, lumea are aşteptări mari

Iohannis, despre întâlnirea cu Trump: Este extrem de importantă şi, pe bună dreptate, lumea are aşteptări mari

Donald Trump şi Klaus Iohannis la reuniunea NATO de la Bruxelles FOTO Facebook Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la Washington, că întâlnirea pe care o va avea vineri cu preşedintele SUA, Donald Trump, este „extrem, extrem de importantă” şi că, pe bună dreptate, lumea are aşteptări mari, şeful statului român exprimându-şi încrederea că întrevederea ca decurge foarte bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este o întâlnire extrem, extrem de importantă şi, pe bună dreptate, lumea are aşteptări mari. Eu îmi doresc foarte mult să avem un prim contact foarte bun cu preşedintele Trump. Vreau să îl conving ca împreună să facem parteneriatul mai solid, mai profund”, le-a declarat Klaus Iohannis jurnaliştilor.

Din agenda discuţiilor, preşedintele a menţionat problemele de securitate pe flancul esti şi probleme economice.

„Avem nevoie în continuare de investitori americani”, a spus Iohannis, precizând că va discuta cu preşedintele SUA şi multe alte lucruri care sunt cu siguranţă pe agendele lor.

Întrebat cum crede că va decurge întâlnirea cu Trump, preşedintele Iohannis a răspuns: „Cu siguranţă, va decurge foarte bine şi sunt convins că vom reuşi să abordăm punctele importante de pe agendele noastre”.

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat duminică, pentru şase zile, în Statele Unite ale Americii, într-o vizită în care se va întâlni, vineri, la Casa Albă, cu omologul său american Donald Trump.

Klaus Iohannis este primul lider din Europa de Est care este primit de preşedintele american Donald Trump.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările