Iohannis, despre criza guvernamentală:  „Vă garantez că vom găsi cele mai bune soluţii. Nu ne abatem de la parcursul european”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis FOTO: Adminitraţia Prezidenţială
Preşedintele Klaus Iohannis FOTO: Adminitraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române, că se va găsi o soluţie potrivită pentru rezolvarea actualei crize guvernmentale şi a asigurat că România nu se va abate de la parcursul european.

Şeful statului a subliniat că în România se respectă „valorile democratice şi Constituţia ţării”.

„Chiar dacă avem o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul european şi euroatlantic. Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să îl transmiteţi în statele în care reprezentaţi ţara noastră.

România continuă să fie o ţară stabilă, care nu deraiază de la valorile şi angajamentele asumate. Vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică şi guvernarea pentru România şi pentru români va continua”, a declarat Iohannis. 

Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, alături de premierul Florin Cîţu. Este primul eveniment unde cei doi au participat împreună de la declanşarea crizei guvernamentale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite