Iohannis desfiinţează planul de izolare a bătrânilor propus de Streinu-Cercel: Aberant, inuman, totalitar. Nimeni nu va duce bătrânii în carantină VIDEO

Iohannis desfiinţează planul de izolare a bătrânilor propus de Streinu-Cercel: Aberant, inuman, totalitar. Nimeni nu va duce bătrânii în carantină VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa doctorului Streinu-Cercel de la „Matei Balş”, fiind sublinat faptul că măsurile de relaxare vor fi comunicate de autorităţi şi că statul nu va „impune măsuri inumane”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Această relaxare va fi făcută în paşi , nu dintr-odată. Va trebui să continuăm să trăim cu anumite restricţii. În niciun caz, aceste măsuri nu vor fi anunţate de cineva care vrea să se profileze politic. A apărut o documentaţie de la un institut, altfel bine cotat, despre ce urmează. Aşa nu se poate. Cineva a propus o măsură aberantă, cum că persoanele peste 65  de ani să fie carantinate. Aşa ceva nu se va întâmpla. Este inacceptabil. Noi trăim într-o societate liberă, nu venim cu astfel de măsuri totalitare. Nu vine să vă ia de acasă şi să vă ducă în carantină sau să vă impună lucruri inumane. Statul nu va impune măsuri inumane”, a declarat Klaus Iohannis.
 
Şeful statului a subliniat că măsuri precum cele promovate de Streinu-Cercel nu fac decât să ducă la panică. „Astfel de planuri nu fac altceva decât să inducă panică în populaţie. Toată lumea trebuie să fie responsabilă. Este important să ştim că după jumătate lunii mai vom începe să implementăm măsuri de relaxare. Este încă prea devreme să relaxăm acum aceste măsuri”, a completat Iohannis.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările