Ioan Oltean: „Să dea Dumnezeu să nu le pară rău celor care au votat cu USL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oltean susţine că USL va înregistra un eşec lamentabil la guvernare   FOTO Adevarul
Ioan Oltean susţine că USL va înregistra un eşec lamentabil la guvernare   FOTO Adevarul

Deputatul PDL Ioan Oltean atacă dur USL-ul şi susţine că niciuna dintre promisiunile lor electorale nu au fost îndeplinite. El a explicat că eşecul dur al ARD vine ca urmare a măsurilor de austeritate, dar există posibilitatea ca oamenii să îşi dea seama că au greşit când au votat în majoritate covârşitoare cu USL.

„Să dea Dumnezeu să nu le pară rău că nu ne-au votat pe noi, ci pe alţii. Le mulţumesc tuturor celor care pe întreg parcursul anului 2012 ne-au susţinut sau ne-au criticat, ne-au ajutat sau ne-au tras de mânecă ajutându-ne să vedem adevărul aşa cum este el", a spus Ioan Oltean.

Acesta susţine că între promisiunile USL şi realizări este o mare discrepanţă. „Este discrepanţă uriaşă între ce a promis şi ce a făcut PSD. Şi de ceea ce va face în continuare, cu certitudine. La modul foarte serios, între promisiunile PDL şi realitate n-a fost niciodată o discrepanţă aşa uriaşă cum este acum între ce a promis USL şi ce face", a spus Oltean.  

Oltean a precizat că PDL s-a consolat cu gândul că a rămas în opoziţie şi consideră că este un moment de reconstrucţie în partid. "În opoziţie, PDL se va manifesta ca un adevărat partid de opoziţie, va face o opoziţie constructivă, corectă. Opoziţia va trebui să-l consacre ca un partid serios, ca un partid care distinge binele general de cel particular, ca un partid care a ştiut să renască după ce a căzut. Niciodată PDL nu a rămas la pământ când a căzut. S-a ridicat, s-a dezvoltat. Vă asigur că aşa va fi şi acum. PDL se va manifesta ca un partid demn, ca un partid care ştie să-şi reconstruiască politica şi care va şti să recâştige încrederea pierdută", a conchis Ioan Oltean.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite