Guvernul Dăncilă, sub monitorizarea unui grup de PSD-işti. Cum au ajuns Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu să analizeze activitatea miniştrilor

Guvernul Dăncilă, sub monitorizarea unui grup de PSD-işti. Cum au ajuns Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu să analizeze activitatea miniştrilor

Codrin Ştefănescu, pus de Liviu Dragnea să fie atent la implementarea programului de guvernare. FOTO Mediafax

Conducerea PSD a decis, luni, înfiinţarea în partid a unui grup de urmărire a îndeplinirii programului de guvernare, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Codrin Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu aflându-se printre membrii acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am hotărât înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestiunea resursei umane din PSD şi analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare, un grup format din nouă colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniştrilor, acţiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica în mod constant şi de a informa periodic BPN şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup, pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către Guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament în realizarea programului de guvernare”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat şi cine sunt membrii grupului: Doina Pană, Dragoş Benea, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea şi Codrin Ştefănescu.


citeste totul despre: