Grapini, la dezbaterea din Parlamentul European: România nu e Kovesi

Grapini, la dezbaterea din Parlamentul European: România nu e Kovesi

Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat luni, în PE, la dezbaterea pe tema situaţiei statului de drept în România, că dată fiind prezenţa a doar 20 de parlamentari în sală, dezbaterea e un eşec şi a ţinut să precizeze că "România nu e Kovesi“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Grapini le-a reproşat oficialilor europeni că acuză România pentru că a schimbat un şef de instituţie care a prejudiciat sistemul de Justiţie. „România nu e Kovesi”, a spus Grapini, adăugând că România înseamnă 20 de milioane de locuitori care trebuie trataţi cu respect.

Parlamentul European a discutat luni pentru a doua oară situaţia statului de drept în România, la solicitarea grupului PPE. Spre deosebire de precedenta dezbatere, când premierul Viorica Dăncilă a susţinut un discurs în plen, la discuţiile de luni nu va fi prezentă, absenţa sa fiind deja criticată în termeni duri de către europarlamentarul Cristian Preda.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: