Gorghiu: Preluarea mesajului din sigla electorală a PSD este voită. E o strategie bine pusă la punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, la Biroul Electoral Municipal, că preluarea de către PNL a mesajului din sigla de campanie a PSD, respectiv „Îndrăzneşte să crezi în România”, este făcută cu intenţie, fiind o strategie bine pusă la punct pentru a arăta că poţi să ai încredere în România, dacă ea este condusă de oameni cinstiţi, şi nu de oameni condamnaţi penal.

„Este voită această preluare, pentru că noi credem că orice fel de idee care înseamnă încrederea în România se face cu oameni cinstiţi, oneşti şi cu oameni integri. A folosi orice slogan, care prespune patriotism, într-un mod fals, ipocrit, este o înşelătorie“, a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a precizat că PNL vrea să sublinieze clar că a înţeles mesajul că în România reforma, ideea de mers înainte nu poate fi gestionată decât cu oameni oneşti. 

Întrebată dacă se poate crea o confuzie în rândul electoratului, Alina Gorghiu a spus că nu are această emoţie. „Nu e o similaritate întâmplătoare, este voită. Este o strategie pusă la punct. Noi nu facem nimic altceva decât că poţi să ai încredere în România, dacă ea este condusă de oameni cinstiţi, nu de oameni condamnaţi penal”, a mai afirmat Alina Gorghiu. 

Preşedintele PNL a precizat că partidul are ţinte în aceste alegeri, cum este normal, dar că nu va începe o licitaţie şi nu va spune acest lucru în public, pentru că ţine de bucătăria internă a formaţiunii. 

PNL a dat publicităţii, recent, în mediul online, o siglă de campanie care are acelaşi mesaj ca şi cel al PSD, respectiv „Îndrăzneşte să crezi în România”, la care adaugă ”condusă de oameni cinstiţi”. În siglă mai apar şi mesajele „Dacian Cioloş, prim-ministru” şi ”România 100”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite