Gigi Neţoiu şi Antonie Solomon au şanse să devină parlamentari PP-DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Neţoiu are şanse să devină deputat de Dolj FOTO Adevărul
Gigi Neţoiu are şanse să devină deputat de Dolj FOTO Adevărul

Gigi Neţoiu are şanse să devină deputat de Dolj, iar Antonie Solomon senator al aceluiaşi judeţ, potrivit unei centralizări preliminare a Biroului Electoral Central (BEC), informează NewsIn.

Pe lângă cei doi, mai sunt si alţi candidaţi ai PP-DD care aşteaptă încheierea procesului de redistribuire: Daniel Oajdea (pentru Cameră, la Iaşi), realizatorul OTV Tudor Barbu (pentru Senat, Gorj), Ruxandra Jipa (Cameră, Bucureşti). Fostul pesedist şi conservator Tudor Ciuhodaru, medicul de la Spitalul de Urgenţă Iaşi, ar urma să devină deputat de Vaslui.

Liliana Mincă a anunţat, luni, că va deveni deputat de Botoşani, iar Monica Ridzi a trecut deja şi ea cu un scor mare de emoţiile redistribuirii, recâştigând un nou mandat de deputat de Hunedoara, dar de data aceasta din partea PP-DD.

Marele absent al PP-DD din Parlament este chiar fondatorul Dan Diaconescu. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, în cadrul unei emisiuni tv că dacă Dan Diaconescu ar fi ajuns parlamentar ar fi fost o ruşine.

  Victor Ponta: „Din fericire, Dan Diaconescu, contracandidatul meu, nu face parte dintre ei. Era o ruşine îngrozitoare pentru oraşul Târgu Jiu ca un asemenea personaj să fie parlamentar de Târgu Jiu”.
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite