Gabriela Firea anunţă că are COVID-19: Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. În faţa bolii toţi suntem egali

Gabriela Firea anunţă că are COVID-19: Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. În faţa bolii toţi suntem egali

Foto Mediafax

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că va absenta motivat de la votul pentru Cabinetul Cioloş pentru că s-a infectat cu noul coronavirus. Atât ea, cât şi soţul ei sunt vaccinaţi cu cele trei doze.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş. Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii dar acum suntem pozitivi”, a scris Firea pe Facebook. 
 
Ea spune că nu e în măsură să dea sfaturi, recomandări, îndemnuri.
 
„Militez pentru respectarea opiniei şi alegerii fiecărei persoane. Şi sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiţi, să vă sfătuiţi cu cei în care aveţi încredere, să citiţi şi să luaţi cea mai corectă decizie în această perioadă grea.
 
În faţa bolii, toţi suntem egali. Exact ca în faţa lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea ştiinţifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectaţi…”, spune senatorul PSD. 
 
Gabriela Firea mai scrie că a trecut „printr-o boală rară, extrem de grea, şi medici minunaţi din România, cu har şi credinţă în Dumnezeu, au salvat-o”.
 
„Ei înşişi aveau icoane cu Iisus Hristos şi Maica Domnului în cabinete. M-am lăsat pe mâna lor şi s-a dovedit că am luat decizia cea mai bună. M-au renăscut”, mai afirmă Firea.
 
Senatorul PSD scrie că, dacă putea participa la şedinţa comună, ar fi spus „că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toţi românii, în lupta cu pandemia”.
 
„Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se ştia că vine. Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente - şi pentru spitale, pentru formele severe, şi pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme uşoare şi medii -, s-au dotat secţiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă : guvernanţi-cetăţeni, care acum dă roade. Puţine îmbolnăviri, puţine cazuri grave. Noi suntem din nou fruntaşi în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconştienţă politică şi administrativă! La noi se dă mereu vina pe cetăţeni. Doar ei sunt vinovaţi, că nu respectă “reguli”. Cei mari şi tari sunt neprihăniţi. Aşa cred ei! Istoria le va dovedi contrariul! Azi, din păcate, toţi cei care au fost timp de 2 ani la putere merită o bilă neagră. Şi să-i ţinem minte!”, spune Firea. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările