Fifor a găsit sursa care, după părerea lui, îl dezinformează pe Juncker

Fifor a găsit sursa care, după părerea lui, îl dezinformează pe Juncker

Foto INQUAM

Mihai Fifor, fost ministru al Apărării, o acuză într-o postare pe Facebook pe Angela Cristea, reprezentant al Comisiei Europene în România, că dezinformează forul european şi susţine că atâta timp cât aceasta stă în funcţie, preşedintele CE Jean Claude Juncker va fi avea o percepţie deformată a ce se petrece.

"Cel putin curioasa pendularea subita a domnului Junker in atitudinea fata de Romania, cu numai cateva zile inainte de preluarea Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. La o prima vedere, as fi tentat sa spun ca distinsul domn Junker confunda Palatul Victoria cu Palatul Cotroceni si simte o nevoie aproape parinteasca sa dojeneasca Guvernul.
 
Stiind insa cum isi ia informatia orice oficial european, chiar si domnul Junker, adica prin intermediul reprezentantilor diplomatici, nu ma mai mira nimic. La urma urmei, cand cea care informeaza Comisia Europeana este nimeni alta decat Angela Cristea, nu vad la ce lucruri bune ne-am putea astepta.
 
După nota ruşinoasă apărută în spaţiul public, care arăta în mod clar implicarea politică a Angelei Cristea împotriva PSD, ar fi trebuit ca aceasta să fie schimbată imediat de şeful ei, domnul Jean Claude Juncker.
 
Lucrul acesta, desigur, nu s-a petrecut, asa ca nu e de mirare ca domnul Junker are o perceptie total deformata despre ce se petrece in Romania.
 
Faptul că acesta a menţinut-o în funcţie, viciază în mod clar percepţiile şi opiniile pe care domnul Juncker le are despre România.
 
Nu Guvernul a declanşat războiul politic în Parlament. Partidele de Opoziţie au făcut acest lucru, depunând moţiunea de cenzură împotriva unui Guvern care era în plin proces de preluare a preşedinţiei.
 
Nu Viorica Dancila spune public ca nu va exista nicio pace cu Guvernul in anul electoral 2019, desi Premierul a solicitat repetat presedintelui Johannis incetarea escaladarii conflictului dintre cele doua Palate.
 
Nu Guvernul ţine blocate două ministere cheie, cu rol major în exercitarea preşedinţiei UE de către ţara noastră – Dezvoltarea şi Transporturile, ci Preşedintele Iohannis.
 
Tot Presedintele Iohannis este cel care încalca deciziile CCR şi legile ţării.
 
Dar toate aceste lucruri nu i se spun domnului Junker in informarile care i se pun la dispozitie", spune între altele Mihai Fifor pe Facebook..
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: