Elena Udrea: PMP nu exclude posibilitatea unei alianţe cu PNL, pentru că orice rău este mai mic decât un preşedinte de la PSD

Elena Udrea: PMP nu exclude posibilitatea unei alianţe cu PNL, pentru că orice rău este mai mic decât un preşedinte de la PSD

Elena Udrea a fost prezentă la Întâlnirea Regională a Partidului Mişcarea Populară, de la Craiova

Deputatul Elena Udrea a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă ce s-a desfăşurat la Craiova, că PMP ia în calcul posibilitatea de a susţine un candidat la Preşedinţie care să-l învingă pe candidatul PSD, Victor Ponta, considerând că „orice rău este mai mic decât un preşedinte de la PSD“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pe termen scurt, nu ne propunem o alianţă, pentru că PNL nu îşi poate schimba năravul atât de repede. Îşi poate schimba discursul domnul Antonescu, încercând să recucerească un electorat pe care l-a ignorat, de care şi-a bătut joc alături de PSD, nu a ţinut cont de electoratul pe care acum încearcă să îl sensibilizeze. Văzându-se în situaţia previzibilă. Eu nu ştiu ce speranţe a avut – asta arată şi cât de bun politician este – dacă şi-a imaginat vreodată că PSD îl va susţine la Preşedinţie. PSD va candida mereu cu candidat propriu, că aşa face un partid comunist. Dacă dânsul a crezut vreodată că va avea susţinerea pentru prezidenţiale, acum se dovedeşte că s-a înşelat, însă nu este vina electoratului“, a explicat Udrea.
 
Întrebată dacă PMP ia în calcul o alianţă cu PNL, în cazul în care se va rupe USL, Elena Udrea a spus că nu este exclus, atâta timp cât ar susţine un candidat care să-l învingă pe candidatul PSD.
 
„Dacă vorbim de posibilitatea de a susţine un candidat la Preşedinţie care să bată candidatul PSD, adică să îl bată de Victor Ponta, atunci ar putea fi o situaţie de luat în calcul, pentru că orice rău este mai mic decât să avem un preşedinte pe următorii zece ani de la PSD“.
 
Udrea a adăugat însă că PMP are în vedere susţinerea propriului candidat de către PNL.
 
„Noi luăm în calcul să ne susţină PNL candidatul nostru în turul doi şi, mai ales, ne bazăm pe electoratul de centru-dreapta care ar fi şi al PNL şi care ar vota cu candidatul Mişcării Populare în turul doi. Deci, aşa am vedea colaborarea cu PNL“, a mai spus Elena Udrea.
 
Întrebată despre propria candidatură la Preşedinţie, Udrea a susţinut că nu s-a pus în interiorul PMP problema candidatului la prezidenţiale, atenţia fiind îndreptată pe moment asupra alegerilor europarlamentare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările