UPDATE Elena Udrea, fosta şefă a Cancelariei Prezidenţiale, neagă faptul că ar fi însărcinată: Nu este adevărat. Este un fake news

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta şefă a Cancelariei Prezidenţiale a lui Traian Băsescu, Elena Udrea, a dezminţit faptul că ar fi însărcinată, după ce Antena 3 şi presa mondenă au anunţat că aceasta e gravidă, în urma unui proces reuşit de fertilizare desfăşurat la o clinică din Bucureşti. „Nu este adevărat. E un fake news“, a precizat aceasta pentru un site de ştiri.

UPDATE „Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare in vitro. Este un fakenews", a declarat Elena Udrea pentru evz.ro, dezminţind astfel informaţiile că ar fi însărcinată. 


Elena Udrea, care a divorţat de omul de afaceri Dorin Cocoş, este la a treia încercare de a rămâne însărcinată. Tatăl este iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, potrivit Antena 3.

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în faţa unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în acelaşi scop, potrivit Antena 3. Surse din anturajul cuplului spun că părinţii nu cunosc sexul viitorului copil.

Fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, fost candidat la alegerile prezidenţiale din 2014 şi fost deputat, Elena Udrea a fost condamnată, pe 27 martie, la  6 ani cu executare în dosarul „Gala Bute”. Completul care a decis condamnarea Elenei Udrea a fost format din judecătoarele Angela Dragne, Leontina Şerban şi Florentina Dragomir Decizia a fost contestată la Completul de 5 judecători de la Curtea Supremă.

Udrea a fost găsită vinovată, într-un proces care a durat aproape doi ani, pentru trei infracţiuni de luare de mită (pentru fiecare infracţiune a primit câte 4 ani, 5 ani şi 6 ani) şi pentru o infracţiune de abuz în serviciu (pentru care a fost condamnată la 6 ani). Fostul ministru a fost achitat pentru infracţiunea de tentativă de deturnare de fonduri europene. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite