Dragnea, din nou faţă-n faţă cu opozanţii săi din partid. Conducerea PSD se reuneşte luni dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent Naţional al PSD se va reuni, luni, de la ora 11.30 la Parlament, în prima şedinţă după ce în CEx al PSD a fost dat vot de încredere lui Liviu Dragnea, potrivit unui anunţ al formaţiunii. La BPN al PSD va participa şi premierul Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte executiv al partidului, dar şi contestatarii liderului social-democrat.

Subiectul întrunirii de luni va fi referendumul pentru revizuirea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, care se va desfăşura pe 6 şi 7 octombrie, susţine Mediafax. 

În contextul referendumului, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, la finalul şedinţei CEx de vineri seară, că discuţiile şi acţiunile legate de o remaniere guvernamentală a miniştrilor din Cabinetului Dăncilă vor fi amânate după data de 7 octombrie.

"În ceea ce priveşte remanierea, i-am consultat pe colegii mei când cred că este bine să fie făcută şi aproape în unanimitate au zis după referendum. Oricum, doamna prim-ministru începuse o evaluare miniştrilor, care este în desfăşurare şi după referendum vom avea un Comitet Executiv Naţional, care va hotărî cine din partea Partidului Social sau pe locurile Partidului Social Democrat cine va mai rămâne în Guvern, cine nu", a declarat Dragnea, vineri seară, la încheierea şedinţei CExN.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara la finalul sedinţei CEX că au existat persoane din Partidul Socialiştilor Europeni (PSE) care i-au cerut să nu susţină referendumul pentru familie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite