Dragnea anunţă înfiinţarea de noi comisii parlamentare de anchetă: Apar informaţii despre sistemul de poliţie politică. Nu ne pot închide pe toţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, că se vor înfiinţa noi comisii de anchetă, după declaraţiile făcute de colonelul Daniel Dragomir, fostul adjunct al lui Florin Coldea la SRI.

„Obligatoriu Dragomir va fi chemat la comisia e control a SRI. Trebuie să spună aceste lucruri în faţa unei comisii parlamentare. Dacă această comisie va vedea că apar elemente care îi depăşesc, atunci se poate lua în discuţie înfiinţarea unei comisii speciale. S-a mers pe ţinte. S-au stabilit, probabil s-a făcut o lista, probabil că doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Încet-încet, adevărul iese la iveală. Cei care au procedat aşa vor da socoteală. Apar informaţii despre sistemul de poliţie politică. Nu ne pot închide pe toţi, rămân câţiva să ducă treaba la capăt“, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele social-democrat a punctat faptul că legea le permite să înfiinţeze comisii de anchetă şi vor profita de acest lucru. „Faptul că suntem aleşi în Parlament ne dă posibilitatea să folosim atribuţiile acestei instituţii pentru a contribui la aflarea adevărului. Încă sunt mutle zone bolnave într-o parte din instituţiile din România. Eu nu fac spectacol, nu ţip, nu ameninţ, doar respect ce am spus în campania electorală. Vor fi mulţi care vor începe să vorbească, din toate zonele. Au început să prindă curaj. Nu ne pot închide pe toţi“, a mai spus Dragnea. 

Daniel Dragomir a declarat, într-un interviu la România TV, că ofiţerii SRI ar fi fost cei care făceau rechizitoriile, iar procurorii DNA le-ar fi contrasemnat şi le trimiteau în instanţă. „Ofiţerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau, le contrasemnau şi le trimiteau în instanţă, în speranţa că onor câmpul tactic se va ocupa în continuare pentru a asigura culoarele necesare pentru asigurarea condamnării", a declarat Daniel Dragomir.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite