Deputat PSD care a votat moţiunea: La cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă spre un dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Sorin Bota, deputat PSD care a votat la moţiunea de cenzură, consideră că nu votul său a dus la căderea Guvernului şi că majoritatea în Parlament era oricum pierdută.

„Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic şi să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD. La cum se desfăşoara lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent. Liderii CEX-ului mic şi toxic nu au înteles nimic, iar cei ai CEX-ului unanim sunt consecvenţi, însă, din păcate, consecvenţa lor este cât se poate de nocivă. Nu votul meu sau al excluşilor, a determinat căderea Guvernului. Majoritatea era oricum pierdută”, a afirmat Sorin Bota, potrivit unui comunicat de presă. 

Sorin Bota a fost unul din cei patru social-democraţi care au votat la moţiunea de cenzură. Ceilalţi trei au fost Gabriel Petrea, Iustin Talpoş şi Mihăiţă Găină. 

Toţi social-democraţii care au mers şi au votat moţiunea de cenzură au fost excluşi din partid, cu excepţia lui Mihăiţă Găină, care şi-ar fi înaintat demisia de săptămâna trecută. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite