Dăncilă s-a semnat „bucătar al delegaţiei S&D” în e-mailul prin care susţinea OUG 13

Dăncilă s-a semnat „bucătar al delegaţiei S&D” în e-mailul prin care susţinea OUG 13

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale. FOTO Inquam Photos / Alexandru Dobre

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost autoarea unei mari erori în e-mailul trimis colegilor europarlamentari pentru a-şi arăta susţinerea pentru OUG13. Potrivit semnăturii, aceasta a precizat că trimite e-mailul în calitate de  „bucătar al delegaţiei S&D”.

Ştiri pe aceeaşi temă

În documentul obţinut de NewsWeek România se vede că Dăncilă s-a semnat „chef” al delegaţiei socialiştilor şi democraţilor, cuvânt care, în limba română se traduce drept bucătar şef, după cum a semnalat Andrei Buzera pe contul său de Facebook. 
 
„Viorica Dăncilă, MEP for Romania, chef of the Romanian S&D delegation”. Traducere ar fi următoarea: „Viorica Dăncilă, europarlamentar pentru România, bucătar al delegaţiei române a S&D”. 
 
Dăncilă voia să semneze cu funcţia de Şef al delegaţiei române, care în in limba engleză este „Chief“.
 
La dezbaterea de marţi Viorica Dăncilă a anunţat că ea nu a avut nicio legătură cu OUG 13, dar şi faptul că ordonanţa a fost constituţională, deci ea nu vede nicio problemă de legalitate. 
 
 
Sursă NewsWeek

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările