Dan Diaconescu vrea două mandate la Cotroceni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 10 ore de discursuri, primul congres al Partidului Poporului - Dan Diaconescu s-a încheiat. La reuniunea de la Palatul Parlamentului au participat 1.000 de reprezentanţi din toată ţara. Candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2014, Dan Diaconescu, este sigur că va conduce România timp de două mandate.

Cei 1.000 de membri ai partidului, reprezentând cele 25 de filiale din toată ţara, au venit sâmbătă la Bucureşti, ca să-şi aleagă viitorul preşedinte de partid. Alegerea nu s-a dovedit deloc complicată, pentru că singura candidată la funcţia de conducere a fost Simona Man, preşedintele interimar al formaţiunii politice. Aceasta este inginer agronom, n-are experienţă în domeniul politicii şi este descendentă a generalului Averescu.

PP-DD are o nouă culoare: violet. Toţi cei prezenţi la reuniunea de astăzi de la Parlament au purtat eşarfe, cravate şi accesorii violet.

Fondatorul partidului, Dan Diaconescu, a declarat că formaţiunea sa politică a atins un milion de membri. Acesta îşi doreşte ca PP să ajungă în Parlament şi spune că partidul său are 10% în sondaje, fiind întrecut doar de USL şi PDL.

Diaconescu a spus că, dacă va ajunge la putere, nu se va alia cu niciun partid. Prezentatorul TV pare foarte sigur că va câştiga alegerile prezidenţiale din 2014: "Eu voi fi Vlad Ţepeş în varianta 2012. Nu rataţi următoarele două mandate ale mele de preşedinte, fiindcă nici nu stiţi ce pierdeţi".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite