Barna se plânge că presa „inventează“ lucruri despre el şi că este „singurul candidat atacat cu disperare de vechea clasă politică“

Barna se plânge că presa „inventează“ lucruri despre el şi că este „singurul candidat atacat cu disperare de vechea clasă politică“

Dan Barna FOTO Mediafax

Candidatul USR-PLUS la prezidenţiale, Dan Barna, a afirmat la Braşov că singurul obiectiv al presei este să „inventeze lucruri despre Dan Barna”, şi că este „singurul candidat atacat ci dusperarea de vechea clasă politică”. De asemenea, acesta este încrezător că va fi ales preşedintele României şi că printre obiectivele sale se regăseşte modificarea Constituţiei şi 6% din PIB pentru educaţie”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mijloacele de presă au un singur obiectiv: să găsească, să inveteze lucruri despre Dan Barna. Sunt singurul candidat care e atacat cu disperare de vechea clasă politică. Miza nu este despre Dan Barna-Preşedinte, pentru că asta se va întâmpla, miza este ca foarte mulţi din milioanele din ţară să fie consilieri locali, primari şi o pare dintre noi să fim viitorul guvern al României”, a declarat liderul USR la un eveniment de campanie la Braşov.

Barna a adăugat apoi că unul dintre obiectivele sale pentru când va fi ales preşedinte este modificarea Constituţiei astfel încât preşedintele să aibă puteri sporite precum şi ca legea fundamentală să stabilească alegerea primarilor în două tururi. De asemenea, acesta a vorbit şi despre Educaţie, explicând că este nevoie să fie alocat 6% din PIB.

„E un exemplu pe care îl dau des, dar este foarte plastic. Perioada interbelică a fost perioada cea mai bună pentru România, şi toţi ştim lucrul acesta, deşi şi atunci existau probleme de corupţie, Carol al 2-lea nu era vreun democrat luminat, din niciun punct de vedere, şi totuşi în perioada interbelică am avut economişti foarte buni, arhitecţi extraordinari, am avut matematicieni, artişti, ingineri, medici. Toate astea s-au întâplat pentru că am avut o clasă de mijloc şi nu elite, pentru că elite avem şi acum”, a conchis Barna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: