Cum răspunde Marcel Ciolacu la acuzaţia că a făcut blat cu Ludovic Orban

Cum răspunde Marcel Ciolacu la acuzaţia că a făcut blat cu Ludovic Orban

Marcel Ciolacu şi  Ludovic Orban FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, neagă faptul că ar avea vreo înţelegere cu Ludovic Orban, premierul interimar, în ceea ce priveşte ajungerea la alegeri anticipate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cum pot avea eu o înţelegere cu domnul Orban. Pe cine reprezintă domnul Orban? E propus, dar nimeni nu-l votează. Dvs aţi face înţelegeri cu un om într-o astfel de situaţie”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă are o înţelegere cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, privind anticipatele. 

Preşedintele interimar al PSD a punctat faptul că social-democraţii nu au nicio problemă dacă vor fi organizate anticipate în acelaşi timp cu alegerile locale. 

Cei mai mulţi membri au spus că suntem pregătiţi pentru orice fel de alegeri. PSD nu trebuie să se teamă de nicun fel de alegeri, nu are voie să se teamă de votul românilor. E o mascaradă să faci alegeri anticipate cu trei luni înainte de termen.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: