CTP: „USR-PLUS a rezolvat problema prezidenţiabilului. Dacian Cioloş este prezidenţiabil. Dan Barna nu era”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP

Cristian Tudor Popescu spune că „alegerea domnului Cioloş este o decizie în avantajul USR PLUS. Dacian Cioloş este un purtător de imagine mai bun decât Dan Barna”. Acesta a vorbit vineri seara despre alegerea lui Dacian Cioloş ca preşedinte al USR PLUS,  la Digi24.

„Dan Barna nu a fost niciodată, şi nici nu are cum să fie o locomotivă pentru USR PLUS, cel mult dedesubt. În vreme ce Dacian Cioloş poate să urce peste partid, poate să tragă partidul după el.”, a mai spus gazetarul.

CTP a remarcat şi modalitatea amicală în care s-a realizat schimbul între cei doi lideri ai partidului: „Este o dovadă de seriozitate, de civilizaţie politică şi un lucru bun pe care l-a făcut USR PLUS, mai ales prin comparaţie cu bâlciul sterp de la PNL.”

„Oamenii ăştia au votat online, n-am avut pandemoniumul ăla de la PNL. Cei doi lideri s-au tratat unul pe celălalt cu afirmaţiile despre care vorbeam, dar nu s-a ajuns la huiduieli, nu s-a ajuns la tot spectacolul ăla dezgustător de la Romexpo.”, a adăugat gazetarul.

CTP mai scoate în evidenţă o problemă rezolvată odată cu alegerea lui Cioloş, şi anume a prezidenţiabilului: „Dacian Cioloş e prezidenţiabil. Dan Barna nu era.  Nu era o soluţie, şi ştiau foarte bine lucrul ăsta cei mai mulţi dintre membrii partidului. Vorbim aici de membri USR, nu PLUS”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite